Kepenėlės "Berlynas"

Kepenėlės "Berlynas"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 800 gramų
  • Juodieji pipirai, malti
  • Muskatas
  • Obuoliai, 2 vienetai
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Veršiena, kepenėlės, 600 gramų
  • Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 150 mililitrų
  • Druska
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 6 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Nuskustas bulves pavirti pasūdytame vandenyje 25 min.
Svogūnus supjaustyti žiedais, pavolioti miltuose.
Obuolius nulupti, išimti sėklas, supjaustyti pusžiedžiais ir apšlakstyti citrinos sultimis.
Sutvarkytas kepenėles pabarstyti pipirais, druska ir apvolioti miltuose. Pakepinti svieste.
Fritiūrinėje arba puode, pilname aliejuje, pakepinti svogūnus ir obuolius.
Bulves sutrinti, sumaišyti su 2 šaukštais sviesto ir karštu pienu, pasūdyti, paskaninti muskatu.
Keptas kepenėles patiekti su bulvių piurė, svogūnais ir obuoliais.

Receptą atsiuntė: Ona
» Rašyti komentarą