Kelmas

Kelmas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas, džiovintas
  • Česnakai, 3
  • Juodieji pipirai, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Kiaulienos faršas, 400 gramų
  • Kiaulės šonkauliai, 1 kilogramas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Šonkaulių juostą įtrinti druska, pipirais ir česnaku, palikti pasimarinuoti per naktį.
Maltą mėsą sumaišyti su tarkuota morka, smulkiai pjaustytu svogūnu, česnaku ir kitais prieskoniais, įmušti kiaušinį. Viską gerai išmaišyti.
Paimti šonkaulius ir juos sujungti smeigtukų pagalba, į vidų pridėti jau paruoštos mėsos. Kepti orkaitėj 180 laipsnių apie 1 h, iškepusį kelmą papuošti daržovėmis.

Receptą atsiuntė: Jolanta
» Rašyti komentarą