Keksiukiniai pusrytukai

Keksiukiniai pusrytukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Duona, balta, 6 riekės
  • Dešra, daktariška, 50 gramų
  • Sūris, 20 gramų
  • Žiediniai kopūstai, žiedeliai (šaldyti ar švieži), 5 vienetai
  • Šparaginės pupelės, (žaliosios) – kelios ankštys (virtos, šaldytos)
  • Provanso žolelės, 1 žiupsnelis
  • Krapai, 1 žiupsnelis
  • Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
  • Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Nupjauti baltos duonos riekelių plutelę. Iš riekelių su bet kokiu apvaliu indu – puodeliu, stikline ar kt. išspausti apskritimą. Riekeles iškočioti ir iškloti keksiukų formeles. Kraštai labai aukšti netūrėtų būti – šik šiek tiek virš formelės krašto. (Prieš tai keksiukų formelės kraštelius aptepti su lašeliu aliejaus, kad neprikibtų.)

  2. Tada į jas sudėti įdarą: šiek tiek smulkiai supjaustytos dešrytės, tada – kalafiorai ir šparaginės pupelės. Uždedama po lašą majonezo ir pomidorų padažo. Apibarstoma žolelėmis ir krapais. Užklojama šiaudeliais supjaustytu sūriu.

  3. Kepti iki 150 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: silva
» Rašyti komentarą