Keksiukai su mascarponės įdaru

Keksiukai su mascarponės įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Kvietiniai miltai, 237 mililitrai
  • Druska
  • Sviestas, 110 gramų
  • Grietinė, 75 gramai
Gaminimo instrukcija:

Įdarui:
120 g mascarponės sūrio
1 nedidelis kiaušinis
¼ puodelio cukraus pudros
keli lašai vanilės esencijos

Miltus išmaišyti su druska, cukrumi. Sudėti minkštą, gabaliukais susmulkintą sviestą ir trinti tarp pirštų, kol neliks sausų miltų ir gausime trupinius. Įmaišyti grietinę ir gerai išminkyti. Įdėti tešlą į šaldytuvą 4 valandoms. Įdarui išmaišyti sūrį kiaušinį, cukrų ir vanilės ekstraktą iki vientisos masės. Tešlos mase aplipdyti keksiukų formelių šonus ir dugną. Į vidų dėti po šaukstą įdaro. Kepti iki 190 0 C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Receptą atsiuntė: sandra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
inga
2015-01-06 12:16
Nera kiausiniu?
roberta
2010-01-21 03:30
o jie turi buti tokie sukrite?
robite
2010-01-05 17:14
atrodo skaniai ziaurej skanu juntu
Giedre
2009-12-20 22:31
tai kazin kam sakyt,kad neskanu,jei net neragavai?
(anonimas)
2009-10-19 17:41
NESKANU VISAI, NU NERAGAVAU, BET ATRODO TAI NESKANIAI