Keksiukai su lazdyno riešutais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Lazdyno riešutai
- Vanilė, ekstraktas, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Grietinėlė, 35 proc. riebumo, 150 gramų
- Šokoladas, juodasis, 50 gramų
- Sviestas, 50 gramų
- Kepimo milteliai, 5 gramai
Gaminimo instrukcija:
Kambario temperatūros sviestą kartu su cukrumi sutriname šakute.
Supilame išplaktą kiaušinį ir gerai išmaišome.
Supilame grietinėlę, vanilę ir suberiame sutarkuotą šokoladą. Gerai išmaišome.
Į tešlą įmaišome kepimo miltelius ir po to miltus.
Tešlą supilame į keksiukų formeles, jei popierinės, tai sviestu tepti nereikia.
Į tešlą įspaudžiame lazdyno riešutų ir kepame apie 20-25 minutes 180° C orkaitėje.
P.s. Vienos stiklinės talpa yra apie 220-250 ml.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-07-15 23:18