Keksiukai su kondensuotu pienu ir apelsinų marmeledu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, marmeladas, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 150 gramų
- Saulėgrąžų aliejus, 40 mililitrų
- Pienas, 50 mililitrų
- Kondensuotas pienas, 2 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Cukrų ištrinti su kiaušiniu, sudėti kondensuotą pieną, apelsinų marmeladą su žievelėmis, supilti pieną, aliejų ir išmaišyti.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti į skystą keksiukų masę.
Tešlą gerai išmaišyti ir dėti į keksiukų kepimo formą su popierinėmis keksiukų formelėmis.
Kepti iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20-30 min.
Iš nurodytų tešlos ingredientų kiekių gaunasi maždaug 10 keksiukų.
Gaunasi labai skanūs ir minkšti keksiukai.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-01-31 20:10
siandien kepiau, su keksais nieko bendro neturi- produktu gadinimas (geriau buciau isbandzius kita recepta, sitas siaubingas)
2011-08-31 13:14
Dzo, recpte nurodytas kiekis
10 vnt. gaunasi

2011-08-30 20:32
kiek maždaug keksiukų išeina? 

2011-08-30 12:42
Vat aš ir galvoju, kaip čia keksiukai be riebaliuko
Gerai, kad komentarus perskaičiau
Mėginsiu, tik be marmelado 



2013-12-07 13:48