Keksiukai su juodąja arbata

Keksiukai su juodąja arbata
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Tešlai:
  • Kvietiniai miltai, 350 gramų
  • Pienas, 250 mililitrų
  • Cukraus pudra, 150 gramų
  • Sviestas, minkštas, 125 gramai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Medus, 1 valgomasis šaukštas
  • Juodoji arbata, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Kremui:
  • Mascarpone sūris, 250 gramų
  • Cukraus pudra, 6 valgomieji šaukštai
  • Citrinų sultys, 1 arbatinis šaukštelis
  • Maistiniai dažai, žali, 25 lašai
Gaminimo instrukcija:
  1. Prikaistuvyje į pieną suberti arbatos lapelius ir pakaitinti, kol pradės virti. Nukelti nuo viryklės ir leisti atvėsti. Nukošti per sietelį.

  2. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais.

  3. Sviestą iki purumo išsukti su cukraus pudra. Po vieną įmušti kiaušinius ir maišyti, kol masė taps vientisa. Sudėti medų ir suberti pusę miltų. Supilti pieną ir suberti likusius miltus. Gerai išmaišyti. Tešlą supilstyti į formeles, pripildyti tešla maždaug du trečdalius formelės.

  4. Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

  5. Iškepusius keksiukus atvėsinti.

  6. Kremui maskarponės sūrį sumaišyti su cukraus pudra ir citrinų sultimis , dažais. Plakti, kol kremas taps standus ir papuošti keksiukus.

Porcijų skaičius: 24
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ramunas
2020-04-15 17:00
Acuu