Keksiukai su juodąja arbata

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 350 gramų
- Pienas, 250 mililitrų
- Cukraus pudra, 150 gramų
- Sviestas, minkštas, 125 gramai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Medus, 1 valgomasis šaukštas
- Juodoji arbata, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Mascarpone sūris, 250 gramų
- Cukraus pudra, 6 valgomieji šaukštai
- Citrinų sultys, 1 arbatinis šaukštelis
- Maistiniai dažai, žali, 25 lašai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 24
Prikaistuvyje į pieną suberti arbatos lapelius ir pakaitinti, kol pradės virti. Nukelti nuo viryklės ir leisti atvėsti. Nukošti per sietelį.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais.
Sviestą iki purumo išsukti su cukraus pudra. Po vieną įmušti kiaušinius ir maišyti, kol masė taps vientisa. Sudėti medų ir suberti pusę miltų. Supilti pieną ir suberti likusius miltus. Gerai išmaišyti. Tešlą supilstyti į formeles, pripildyti tešla maždaug du trečdalius formelės.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
Iškepusius keksiukus atvėsinti.
Kremui maskarponės sūrį sumaišyti su cukraus pudra ir citrinų sultimis , dažais. Plakti, kol kremas taps standus ir papuošti keksiukus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2020-04-15 17:00