Keksiukai su avietėmis ir laimu

Keksiukai su avietėmis ir laimu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avietės, šaldytos/šviežios, 1.5 stiklinės
  • Cukraus pudra, 0.5 stiklinės
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Vanilė, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Sviestas, 0.5 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Žaliosios citrinos, sultys, 0.25 stiklinės
  • Žaliosios citrinos, žievelė, tarkuota, 1.25 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską.
Išsukite sviestą su cukrumi.
Išplakite kiaušinius su vanile bei 0,25 a. š. laimo žievelės.
Įmaišykite į kiaušinius sviesto masę, pieną, sausus ingredientus ir viską išmaišykite iki vientisos masės.
Galiausiai įmaišykite avietes ir tešlą sudėkite į keksiukų formeles.
Kepkite apie 20-25 min. 190 laipsnių temperatūroje.
Laimo sultis sumaišykite su cukraus pudra ir gauta mase apipikite iškeptus keksiukus.
Tuomet apibarstykite cukraus pudra ir pakepkite dar apie 2 min.
Prieš patiekiant dar apibarstyti likusia laimo žievele.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Karina
» Rašyti komentarą