Keksiukai su avietėmis

Keksiukai su avietėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 9 proc. riebumo, 200 gramų
  • Cukrus, 100 gramų
  • Miltai, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Sviestas, 150 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Avietės, (išmirkytos „Jagermeister“ likeryje) , 20 vienetų
  • Kiaušiniai, baltymas, 1 vienetas
  • Cukraus pudra, 1 arbatinis šaukštelis
  • Citrinos, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų gerai išplakti (arba su šepetėlius arba su blenderiu), sudėti trintą varškę, supilti ištirpintą ir atvėsintą sviestą. Išmaišyti.

  2. Tada į šią masę suberti sumaišytus su kepimo milteliais miltus. Geriausia per sietelį persijoti. Viską gerai išmaišyti.

  3. Tešlą šaukštu dėti į keksiukų formeles. Įkišti avietes - po 2-3 į kiekvieną keksiuką - priklausomai nuo jų dydžio. Kepti į kaitintoje orkaitėje iki 175 – 180 laipsnių apie 20 – 25 min. Kol keksiukai apskrus. Patiekti keksiukus apibarstytus iš cukraus pudros ir citrinos sulčių padarytus pabarstukus.

  4. Pabarstukai gaminami taip: baltymas išmaišomas su citrinos rūgštele arba sultimis, ir nuolat maišant dedama cukraus pudros iki norimo tirštumo. Tada masę šaukšteliu nestora linija papilti ant kepimo popieriaus. (Galima tą patį padaryti glajų įpylus į maišelį.) Palaukti, kol sustings ir tada gabaliukus sulaužyti.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Silvija
» Rašyti komentarą