Keksiukai su avietėm

Keksiukai su avietėm
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Avietės, 1 stiklinė
  • Agrastų želė, 1 pakelis
Tešlai:
  • Miltai, 250 gramų
  • Sviestas, 200 gramų
  • Cukrus, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš tešlai skirtų produktų užminkome tešlą ir 2 val. palaikome šaltai.

  2. Tešlą pilstome į formeles ir kepame 170 - 200 temperatūroje apie 20 minučių.

  3. 1,5 stiklinės karšto vandens ištirpiname agrastų želė ir pastatome šaltai. Kai želė pradeda stingti,s uplakame ją iki standžių putų. Jų pridedame ant keksiukų viršaus ir dedame avietes. Ant viršaus galima pabarstyti pabarstukais.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Eglė
» Rašyti komentarą