Keksas su uogiene

Keksas su uogiene
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2.5 stiklinės
  • Jogurtas, natūralus, 1 stiklinė
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Uogienė, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Uogienę (slyvų, braškių, vyšnių ir pan.) išmaišiau su kepimo milteliais.

  2. Tuomet subėriau cukrų, supyliau jogurtą ir įmušiau kiaušinį. Viską gerai išmaišiau.

  3. Tik pabaigoje įmaišiau miltus. Tešlą supyliau į kekso kepimo formą. Kepiau apie 60 minučių 180° C orkaitėje.

Receptą atsiuntė: Karolina
» Rašyti komentarą