Keksas su uogiene

Keksas su uogiene
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 2 stiklinės
  • Graikiniai riešutai
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 4 stiklinės
  • Aliejus, augalinis, 1 stiklinė
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Uogienė, Jūsų mėgstama, 1 stiklinė
  • Pasukos, 2 stiklinės
  • Citrinos žievelė, tarkuota
Gaminimo instrukcija:

Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilamos pasukos, aliejus, sudedama 1 citrinos žievelė ir viskas gerai išmaišoma.
Galiausiai įmaišomi su kepimo milteliais sumaišyti miltai.
Pilamas į kepimo formą trečdalis tešlos, sudedama 0,5 stiklinės uogienės, suberiama pusė riešutų, vėl pilamas trečdalis tešlos, sudedama likusi uogienė, suberiami likę riešutai ir viskas užpilama likusia tešla.
Kepama apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje.

Receptą atsiuntė: Milda
» Rašyti komentarą