Keksas su uogiene

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 2 stiklinės
- Graikiniai riešutai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 4 stiklinės
- Aliejus, augalinis, 1 stiklinė
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Uogienė, Jūsų mėgstama, 1 stiklinė
- Pasukos, 2 stiklinės
- Citrinos žievelė, tarkuota
Gaminimo instrukcija:
Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilamos pasukos, aliejus, sudedama 1 citrinos žievelė ir viskas gerai išmaišoma.
Galiausiai įmaišomi su kepimo milteliais sumaišyti miltai.
Pilamas į kepimo formą trečdalis tešlos, sudedama 0,5 stiklinės uogienės, suberiama pusė riešutų, vėl pilamas trečdalis tešlos, sudedama likusi uogienė, suberiami likę riešutai ir viskas užpilama likusia tešla.
Kepama apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
» Rašyti komentarą