Keksas su obuoliais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Obuoliai, tarkuoti, 0.8 stiklinės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Po truputį maišant supilti aliejų, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Turi gautis grietinės tirštumo tešla. Tada sudėti sutarkuotus obuolius, atsargiai išmaišyti ir tešlą supilti į kepimo keturkampę formą. Kepti 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Pabarstyti cukraus pudros (nebūtina).
Po to supjaustyti keksą gabalėliais kaip nuotraukoje.
» Rašyti komentarą