Keksas su kumpiu ir kietuoju sūriu

Keksas su kumpiu ir kietuoju sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Krapai, smulkinti, 1 valgomasis šaukštas
  • Slyvos, džiovintos, 50 gramų
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Pienas, 150 mililitrų
  • Druska
  • Aliejus
  • Sviestas, 50 gramų
  • Prieskoniai, žolelės
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sūris, kietasis, 100 gramų
  • Kumpis, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Įmuškite 2 - 3 kiaušinius, berkite druskos, pipirų. Tada supilkite pieną, sudėkite minkštą sviestą.

Taip pat sudėkite supjaustytą kubeliais kumpį, smulkiai supjaustytą sūrį, krapus, prieskonines žoles (raudonėlis, bazilikas ar kt.).

Berkite 250 - 300 g miltų sumaišytų su kepimo milteliais ir gerai išmaišykite (turėtų gautis košės konsistencija).

Masę sukrėskite į riebalais pateptą kepimo formą.

Kepkite 180 °C temperatūroje apie 30 minučių.

Receptą atsiuntė: Sandra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Indre
2016-11-22 19:24
Tai kepimo formai patepti
Egle
2014-09-16 15:24
o koks kiekis ir kam aliejus?