Keksas su konjaku ir citrinomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Cukrus, 220 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 450 gramų
- Druska
- Sviestas, 220 gramų
- Razinos, 100 gramų
- Konjakas, 2 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilinis cukrus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius sutrinti su vaniliniu cukrumi, žiupsneliu druskos ir cukrumi.
Iš citrinos išspausti sultis ir sutarkuoti žievelę. Sudėti į kiaušinio masę.
Ten pat supilti konjaką.
Tada sudėti minkštą sviestą, išmaišyti.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir suberti į kiaušinių masę. Sudėti razinas.
Tešlą supilti į kepimo formą, pateptą sviestu.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val.
» Rašyti komentarą