Keksas su juodųjų serbentų uogiene

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 375 gramai
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Uogienė, 1 stiklinė
- Pasukos, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
1 stiklinė 200 ml talpos.
Išplakti kiaušinius. Įmaišyti natūralų jogurtą be priedų arba pasukas.
Įmaišyti uogienę.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais.
Miltų mišinį įmaišyti į tešlą.
Sudėti tešlą į kepimo formą.
Įkaitinti orkaitę iki 180° C laipsnių. Kepti apie 45 minutes.
Tinka ir kitos uogienės: vyšnių, braškių ir kt.
» Rašyti komentarą