Keksas su juodųjų serbentų uogiene

Keksas su juodųjų serbentų uogiene
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 375 gramai
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Uogienė, 1 stiklinė
  • Pasukos, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

1 stiklinė 200 ml talpos.
Išplakti kiaušinius. Įmaišyti natūralų jogurtą be priedų arba pasukas.
Įmaišyti uogienę.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais.
Miltų mišinį įmaišyti į tešlą.
Sudėti tešlą į kepimo formą.
Įkaitinti orkaitę iki 180° C laipsnių. Kepti apie 45 minutes.
Tinka ir kitos uogienės: vyšnių, braškių ir kt.

Receptą atsiuntė: Živilė
» Rašyti komentarą