Keksas su apelsinų gabaliukais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, dideli, 2 vienetai
- Cukrus, 0.75 stiklinės
- Vanilė
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Išplakiau kiaušinius.
Įmaišiau cukrų, aliejų ir vanilę.
Tuomet miltus sumaišiau su kepimo milteliais ir įmaišiau į tešlą.
Apelsinus nulupau ir supjausčiau kubeliais.
Apelsinų kubelius įmaišiau į tešlą.
Tešlą supyliau į kekso formą.
Kepiau apie 1 valandą 170° C orkaitėje.
Iškepusį ir pravėsusį pyragą galite apipilti ištirpintu šokoladu, kaip tai padariau aš. Skanaus :)
» Rašyti komentarą