Keksas su aguonomis ir vyšniomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Aguonos, 4 - 5
- Cukraus pudra
- Cukrus, 100 gramų
- Margarinas, 200 gramų
- Vyšnios
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Kambario temperatūros margariną gerai išsukame su cukrumi, po vieną mušame kiaušinius ir gerai išsukame.
Sudedame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
Į sviestu pateptą formą dedame 3/4 tešlos ir padarome griovelį, į tą griovelį sudedame likutį tešlos, išmaišytą su aguonomis.
Ant viršaus sudedame eilutę vyšnių.
Kepame 45 min 180 laipsnių temperatūroje.
Iškepusį pabarstome cukraus pudra.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-01-20 15:29
Kepiau ir labai patiko visiems,tik man buvo biski sausas vienas tai kita kart desiu daug razinku 

2011-08-01 18:07
zmona kepe labai labai skaniai gavosi
2011-07-28 17:21


2011-07-13 08:24
Čia galima dėti ir avietes ir mėlynes, manau ir trešnės tikrai nesugadins reikaliuko 

2015-09-12 19:37