Keksas su aguonomis ir vyšniomis

Keksas su aguonomis ir vyšniomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aguonos, 4 - 5
  • Cukraus pudra
  • Cukrus, 100 gramų
  • Margarinas, 200 gramų
  • Vyšnios
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 200 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Kambario temperatūros margariną gerai išsukame su cukrumi, po vieną mušame kiaušinius ir gerai išsukame.
Sudedame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
Į sviestu pateptą formą dedame 3/4 tešlos ir padarome griovelį, į tą griovelį sudedame likutį tešlos, išmaišytą su aguonomis.
Ant viršaus sudedame eilutę vyšnių.
Kepame 45 min 180 laipsnių temperatūroje.
Iškepusį pabarstome cukraus pudra.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Arune
2015-09-12 19:37
Na issikepiau ziuresim koks skonis bus nes vietoj vysniu dejau silauogiu(neturejau vysniu) ir viska sumaisiaui tesla ir aguonas.nesluoksniavau ziuresim kas gavos
Alma
2012-01-20 15:29
Kepiau ir labai patiko visiems,tik man buvo biski sausas vienas tai kita kart desiu daug razinku
Jonas
2011-08-01 18:07
zmona kepe labai labai skaniai gavosi
Jogaile
2011-07-28 17:21
aciu, Rita, uz recepta! Kaip matau is komentaru, visiems patiko liuks, siandien bandysiu. P.S. As ir manau, kad maisysiu vysnias i visa bendrai.
Rita
2011-07-13 08:24
Čia galima dėti ir avietes ir mėlynes, manau ir trešnės tikrai nesugadins reikaliuko