Keksas su aguonomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Cukraus pudra, 3 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 350 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, 200 gramų
- Aguonos, 100 gramų
- Citrinos, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, sviestą išsukti iki purumo. Maišant įmušti kiaušinius, suberti cukrų, miltus.
Iš pusės citrinos išspausti sultis.
Į tešlą supilti citrinos sultis ir aguonas. Masę sudėti į aliejumi išteptą kekso formą ir kepti 45 - 60min.
Skanųjį keksą palikti ataušti formoje, išėmus apibarstyti cukraus pudra pagal skonį.
Skanaus!
» Rašyti komentarą