Keksas su aguonomis

Keksas su aguonomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Cukraus pudra, 3 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 350 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, 200 gramų
  • Aguonos, 100 gramų
  • Citrinos, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, sviestą išsukti iki purumo. Maišant įmušti kiaušinius, suberti cukrų, miltus.

  2. Iš pusės citrinos išspausti sultis.

  3. Į tešlą supilti citrinos sultis ir aguonas. Masę sudėti į aliejumi išteptą kekso formą ir kepti 45 - 60min.

  4. Skanųjį keksą palikti ataušti formoje, išėmus apibarstyti cukraus pudra pagal skonį.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą