Keksas

Keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Migdolai
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Pienas, 2 valgomieji šaukštai
  • Šokoladas, juodasis
  • Sviestas, 200 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus
  • Citrinos, sultys ir nutarkuota žievelė, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius gerai išplakame su cukrumi, sudedame patirpintą sviestą, citrinos sultis bei žievelę ir dar paplakame.
Sudedame išsijotus miltus kartu su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi.
Dar kartą viską gerai išplakame ir supilame į kekso formą.
Kepame apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Piene ištirpiname keletą plytelių šokolado, kuriuo aplaistome iškeptą keksą ir apibarstome migdolinėmis plokštelėmis bei miltiniu cukrumi.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Violeta
2014-01-11 13:29
Laba diena,

ar tikrai kepti 180 C? Nes kai apdege virsus, vidus ne iki galo iskepe. turejau isjungti.
santa
2013-08-31 18:45
man viskas puikiai gavosi , dejau truputi maziau cukraus , nes ant pyrago virsaus dariau balto sokolado glaju tai pyragas burnoje tirpo
Raima
2013-04-03 17:09
Nuostabus keksas, purus, nepersaldus ir toks kvapnus k: Aciu uz puiku recepta, kepinys susilauke tik pagiru
Inga
2012-03-27 16:38
tikrai visai neblogas pyragas gaunasi
Mokinuke
2012-03-22 21:41
Bandysim per technologiju pamoka kepti si keksa, tikiuosi iseis. Tik mes zadam migdolu nedeti . O taip tai skaniai atrodo. Tikimes iseis .