Keksas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra
- Cukrus, 1 stiklinė
- Migdolai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Pienas, 2 valgomieji šaukštai
- Šokoladas, juodasis
- Sviestas, 200 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus
- Citrinos, sultys ir nutarkuota žievelė, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius gerai išplakame su cukrumi, sudedame patirpintą sviestą, citrinos sultis bei žievelę ir dar paplakame.
Sudedame išsijotus miltus kartu su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi.
Dar kartą viską gerai išplakame ir supilame į kekso formą.
Kepame apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Piene ištirpiname keletą plytelių šokolado, kuriuo aplaistome iškeptą keksą ir apibarstome migdolinėmis plokštelėmis bei miltiniu cukrumi.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-08-31 18:45
man viskas puikiai gavosi , dejau truputi maziau cukraus , nes ant pyrago virsaus dariau balto sokolado glaju tai pyragas burnoje tirpo 

2013-04-03 17:09
Nuostabus keksas, purus, nepersaldus ir toks kvapnus
k: Aciu uz puiku recepta, kepinys susilauke tik pagiru





2012-03-27 16:38
tikrai visai neblogas pyragas gaunasi 

2012-03-22 21:41
Bandysim per technologiju pamoka kepti si keksa, tikiuosi iseis. Tik mes zadam migdolu nedeti
. O taip tai skaniai atrodo. Tikimes iseis
.


2014-01-11 13:29
ar tikrai kepti 180 C? Nes kai apdege virsus, vidus ne iki galo iskepe. turejau isjungti.