Kefyro pyragas Zebriukas

Kefyro pyragas Zebriukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kefyras, 1.5 stiklinės
  • Cukrus, 1.5 stiklinės
  • Miltai, 1 stiklinė
  • Aliejus, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kakava, 6 arbatiniai šaukšteliai
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinį su cukrumi išmaišyti. Įpilti 1,5 stiklinės kefyro sumaišyto su soda.

  2. Įpilti aliejaus į masę, suberti miltus ir viską sumaišyti. Turite gauti visiškai vientisą grietinės tirštumo tešlą.

  3. Norint pakeisti pyrago spalvą, padalinti į 2 dalis ir vienoje pridėti kakavos ir išmaišyti.

  4. Įpilti į skardą, pateptą svietu, ir pabarstyta trupiniais.

  5. Per pirmąsias 30 – 40 min. neatidaryti orkaitės durelių, kad tešla nesukristų.

  6. Kepti 1 val. 20 min., iki 180°C įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Aliona
» Rašyti komentarą
» Komentarai
O. M.
2016-09-04 16:30
Lengvas receptas ir skanus kepinys
R.
2016-09-02 09:26
Lengvai gaminamas ir tobulai skanus pyragas