Kefyro pyragas su cinamonu ir vyšniomis

Kefyro pyragas su cinamonu ir vyšniomis
Kefyro pyragas su cinamonu ir vyšniomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kefyras, 150 mililitrų
  • Miltai, 140 gramų
  • Cukrus, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Sviestas, 60 gramų
  • Vanilinis cukrus, 10 gramų
  • Kepimo soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vyšnios, pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
  1. Į indą sudėkite sviestą, cukrų bei vanilinį cukrų. Ingredientus sumaišykite elektriniu maišytuvu. Pridėkite kiaušinį ir viską dar kartą gerai išmaišykite. Berkite miltus, cinamoną.

  2. Kepimo sodą nugesinkite kefyru ir kartu su visu kefyru įpilkite į tešlą. Maišykite tešlą iki vientisos konsistencijos.

  3. Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą formą. Ant viršaus berkite uogas ir labai lengvai įspauskite jas į tešlą.

  4. Kepti 180 C temperatūroje apie 25-30 min. Skanaus!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: MyCulinaryCorner
» Rašyti komentarą