Kefyriniai blyneliai su avietėm

Kefyriniai blyneliai su avietėm
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avietės, 200 mililitrų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 220 mililitrų
  • Kefyras, 200 mililitrų
  • Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:

Į dubenį įmušti kiaušinį, šiek tiek paplakti, supilti kefyrą, kepimo miltelius bei persijotus miltus. Viską gerai išmaišyti, kad neliktų grūdelių. Blynelių mišinį palikti 15 min. kambario temperatūroje. Prieš kepimą į tešlą sudėti avietes (gali būti ir kitos sezoninės uogos), atsargiai permaišyti.

Kepti įkaitintoje keptuvėje ant šlakelio aliejaus. Į keptuvę dėti po 1-2 šaukštus mišinio, kepti iš abiejų pusių kol gražiai paruduos. Išimtus blynelius nusausinti ant popierinio rankšluosčio.

Patiekti su klevų sirupu, greitine ar graikišku jogurtu.

Receptą atsiuntė: Neringa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
jogaida idarenas
2017-02-27 15:01
kada bus daugiau tokiu receptu