Kefyriniai blyneliai su avietėm

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Avietės, 200 mililitrų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 220 mililitrų
- Kefyras, 200 mililitrų
- Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Į dubenį įmušti kiaušinį, šiek tiek paplakti, supilti kefyrą, kepimo miltelius bei persijotus miltus. Viską gerai išmaišyti, kad neliktų grūdelių. Blynelių mišinį palikti 15 min. kambario temperatūroje. Prieš kepimą į tešlą sudėti avietes (gali būti ir kitos sezoninės uogos), atsargiai permaišyti.
Kepti įkaitintoje keptuvėje ant šlakelio aliejaus. Į keptuvę dėti po 1-2 šaukštus mišinio, kepti iš abiejų pusių kol gražiai paruduos. Išimtus blynelius nusausinti ant popierinio rankšluosčio.
Patiekti su klevų sirupu, greitine ar graikišku jogurtu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-02-27 15:01