Kebabas namų salygomis


- Agurkai, 1 vienetas
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Juodieji pipirai, malti
- Krapai, smulkinti
- Pomidorai, 3 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 500 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Majonezas
- Vanduo, 0.5 stiklinės
- Druska, (įdarui)
- Druska, (tešlai), 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, 20 gramų
- Mielės, sausos, pakelis, 1 vienetas
- Kečupas
- Pekino kopūstas, 1 vienetas
Miltus suberti į dubenį.
Pusėje stiklinės šilto vandens ištirpdyti mieles, druską bei cukrų.
Į duobutę miltuose supilti stiklinės turinį, įmušti kiaušinį, supilti ištirpintą sviestą ir minkyti, kol pasidarys vienalytė, nelimpanti prie rankų tešla (minkyti apie 15 min. ir, jeigu reikia, įdėti dar šiek tiek miltų).
Tešlą imti nedideliais gumulėliais, plonai kočioti, dėti ant kepimo popieriaus ir kepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol vos vos parusvės.
Įdarui faršą su prieskoniais iškepti keptuvėje.
Daržoves supjaustyti.
Iškepusį paplotį aptepti majonezo, kečupo bei krapų padažu, jei sukietėjo, dėti 1 min. į mikrobangų krosnelę, uždėti kepto faršo, supjaustytų daržovių, apšlakstyti padažu ir susukti užlenkiant apatinę dalį.
Paruoštą kebabą dėti ant elektrinių grotelių ir trumpai (apie 2 min.) pakepti.
Galima apkepti ir orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje.
Skanaus.
2013-02-28 15:25
Taigi, prieš rodant savo buką neišprusimą ir putojantis ant kitų, reikėtų pasidomėti žodžių ir dalykų kilme, bei reikšme.
2012-11-08 15:05




2012-05-15 14:29
2012-03-23 08:38

2013-11-09 14:30