Kebabas kitaip

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, skrudintos, 200 gramų
- Svogūnai, didelis, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 500 gramų
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Prieskoniai
- Kečupas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Susmulkintą svogūną pakepame keptuvėje.
Kepiname faršą ir medine mentele paskirstome, kad nesuliptų. Apkeptą faršą sumaišome su svogūnais ir dedame ant skrudintų bulvyčių.
Padažą gaminame iš majonezo ir kečupo. Galima įpilti šiek tiek vandens, kad padažas būtų skystesnis. Dar galima dėti čili pipiro. Padažu gausiai padengiame patiekalą.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-10-25 16:43
Vilija.virtuvėje žmogus be fantazijos,kaip dangus be žvaigždžių.
2013-10-25 15:21
Labai skaniai gavos. Tik kad aš vietoj kiaulienos jautieną bandžiau 

2014-06-12 13:13