Kebabas kitaip

Kebabas kitaip
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, skrudintos, 200 gramų
  • Svogūnai, didelis, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 500 gramų
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Prieskoniai
  • Kečupas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Susmulkintą svogūną pakepame keptuvėje.

Kepiname faršą ir medine mentele paskirstome, kad nesuliptų. Apkeptą faršą sumaišome su svogūnais ir dedame ant skrudintų bulvyčių.

Padažą gaminame iš majonezo ir kečupo. Galima įpilti šiek tiek vandens, kad padažas būtų skystesnis. Dar galima dėti čili pipiro. Padažu gausiai padengiame patiekalą.

Skanaus.

Receptą atsiuntė: Irmantas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Roberta
2014-06-12 13:13
Sis receptas neblogas, bet daug kartu esu darius kitaip. Visu pirma, skaniau naudoti ne kiauliena, o jautiena. Na arba tiesiog sumaisyti farsa su kiaulienos farsu. Ir padazui, butinai naudoti helmans majoneza, ta paprasta, originalu, geltona. Tada i ji prispaust daug cesnako ir sumaisyt su siek tiek virinto vandens( kad nesigautu oer skystas, pilant nuolat maisyt ir stebet tirstuma). Va, sitaip daug skaniau, valgiau Airijoj uzkandinese, tai vienas pagr. Ju patiekalu, tik farsa jie naudoja eriuko berots..
kipsas56
2013-10-25 16:43
Vilija.virtuvėje žmogus be fantazijos,kaip dangus be žvaigždžių.
vilija
2013-10-25 15:21
Labai skaniai gavos. Tik kad aš vietoj kiaulienos jautieną bandžiau