Kebabai su obuoliais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Obuoliai, 3 vienetai
- Kiaulienos faršas, 700 gramų
- Jautienos faršas, 300 gramų
- Batonas, 0.5 vieneto
- Druska
- Prieskoniai, kiaulienai/jautienai
Gaminimo instrukcija:
Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir sutarkuojame smulkiausia tarka.
Kiaulieną ir jautieną sudedame į vieną dubenį, sudedame tarkuotus obuolius, pusę sutrupinto šviežio batono, prieskonius ir gerai išminkome.
Iš paruoštos mėsos suformuojame kukulius ir pusei valandos padedame į šaldytuvą.
Medinius iešmelius, ant kurių lipinsime mėsą, sumerkiame į vandenį, kad neprikeptų mėsa.
Atšaldytą mėsą sulipiname ant iešmelių ir kepame virš įkaitusių žarijų arba orkaitėje su grilio funkcija.
Patiekiame šiltus su daržovėmis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-10-13 20:58
o galima be jautienos?
2013-10-24 22:17