Kebabai su obuoliais

Kebabai su obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Obuoliai, 3 vienetai
  • Kiaulienos faršas, 700 gramų
  • Jautienos faršas, 300 gramų
  • Batonas, 0.5 vieneto
  • Druska
  • Prieskoniai, kiaulienai/jautienai
Gaminimo instrukcija:

Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir sutarkuojame smulkiausia tarka.
Kiaulieną ir jautieną sudedame į vieną dubenį, sudedame tarkuotus obuolius, pusę sutrupinto šviežio batono, prieskonius ir gerai išminkome.
Iš paruoštos mėsos suformuojame kukulius ir pusei valandos padedame į šaldytuvą.
Medinius iešmelius, ant kurių lipinsime mėsą, sumerkiame į vandenį, kad neprikeptų mėsa.
Atšaldytą mėsą sulipiname ant iešmelių ir kepame virš įkaitusių žarijų arba orkaitėje su grilio funkcija.
Patiekiame šiltus su daržovėmis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Olivija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
PAsipiktines
2013-10-24 22:17
Aciu, bet tikrai nesigavo, viskas sitizo ir nukrito... siulyciau nebandyti.
edita
2011-10-13 20:58
o galima be jautienos?