Kebabai su džiovintais abrikosais ir imbieru

Kebabai su džiovintais abrikosais ir imbieru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Abrikosai, džiovinti, 10 vienetų
  • Česnakai, 1
  • Imbieras, 0.5 vieneto
  • Petražolės
  • Petražolės, padažui
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 500 gramų
  • Jogurtas, padažui, 150 mililitrų
  • Aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Svogūną, abrikosus, petražoles ir česnakus susmulkinti, imbierą nuvalyti ir sutarkuoti su smulkia tarka.
Svogūnus ir česnakus pakepinti aliejuje.
Sumaišyti faršą, svogūnus, česnakus, abrikosus, imbierą, petražoles. Pasūdyti, pabarstyti prieskonių.
Įkaitinti orkaitę iki 190 laipsnių. Faršą padalinti į 4 dalis, ant medinių iešmelių suformuoti kebabus. Kepti orkaitėje apie 25 min.
Padažas: jogurtą sumaišyti su citrinos sultimis ir smulkintomis petražolėmis.

Receptą atsiuntė: Lijana
» Rašyti komentarą