Kazachiškas šašlykas

Kazachiškas šašlykas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, marinatui, 5 gramai
  • Gvazdikėliai, marinatui
  • Juodieji pipirai, marinatui
  • Kmynai, marinatui
  • Laurų lapai, marinatui, 2 vienetai
  • Morkos, marinatui, 10 gramų
  • Petražolės, šaknis, marinatui, 5 gramai
  • Salierai, marinatui, 10 gramų
  • Svogūnai, 150 gramų
  • Svogūnai, marinatui, 10 gramų
  • Actas, 3%, marinatui, 50 gramų
  • Baltas vynas, sausas, marinatui, 100 mililitrų
  • Marinatas (acto), 200 gramų
  • Druska
  • Aliejus, 25 gramai
  • Prieskoniai, šašlykų
  • Žalumynai
  • Aviena, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:

Mėsą supjaustyti 15 g gabalais, pasūdyti, sudėti į indą sluoksniais: mėsa, daržovės su žalumynais, prieskoniai, vėl mėsa ir t. t.
Viską užpilti actu, vynu ir aliejumi ir padėti į šaltą vietą 8-10 val. Prieš kepant, mėsą kelis kartus pamaišyti.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą