Katutti kotletai

Katutti kotletai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, 0.5 vieneto
  • Morkos, 3 vienetai
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Kalakutienos faršas, 500 gramų
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Sutarkuojame burokine tarka morkas ir kopūstus, svogūnus supjaustome smulkiai. Viską sudedame į keptuvę ir įpylus aliejaus patroškiname apie 4 min. Kai praeina keturios minutės, kol troškinukas aušta (3 min.) paruoškite faršą (pagal skonį). Jau ataušo tad reikia į faršą sudėti visą troškinuką ir sumaišyti. Tada aliejuje kepti kotletukus. Na ar sunku buvo paruošti katutti kotletus? SKANAUS! :D

Receptą atsiuntė: Ieva
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Lina
2014-11-27 23:49
Labai paprasta ir labai labai skanu!!! Kepti rekomenduočiau ant silpnos ugnies, nes gana greitai pradeda svilti. O šiaip nerealūs kotletukai!
Edita
2012-11-25 12:46
Tai ir raso, kad farsa gaminate patys pagal savo skoni, v.z. kaip visalaik gaminate, su kiausiniais, svogunu, cesnaku ir kt.
ruta
2011-10-24 00:35
o kiausiniai kur? nesubyres?
ieva
2011-09-25 18:14
prasom , netikejau , kad kasnors gaminsis , nes man tik 10m.
renata
2011-08-07 11:49
tikrai skanu,aciu