Kartveiškas jautienos troškinys

Kartveiškas jautienos troškinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautiena, 800 gramų
  • Česnakai, 5 skiltelės
  • Petražolės, 0.5 pundelio
  • Krapai, 0.5 pundelio
  • Bazilikas, 0.5 pundelio
  • Pomidorų pasta, 2 valgomieji šaukštai
  • Baltas vynas, 100 mililitrų
  • Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Mairūnas, džiovintas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Malta aitrioji paprika, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Prieskoniai, Chmeli Suneli, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustyti mėsą gabalėliais. Susmulkinti žalumynus.

  2. Į pakaitintą aliejų dėti mėsą ir, maišant, kepti apie 10 minučių. Iškeptą mėsą perkelti į puodą, pilti vandens, kad apsemtų, dėti pomidorų pastą, berti susmulkintus česnakus, mairūnų, papriką, ir patroškinti 10 minučių.

  3. Galiausiai pilti vyną, uždengti dangčių ir troškinti 45 minutes. Jei reikia, pilti dar vandens. Berti žalumynus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą