Karštos salotos su kalakutiena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Paprika, 0.5 vieneto
- Pomidorai, 2 vienetai
- Salotos, 50 gramų
- Saulėgrąžos, 50 gramų
- Ridikėliai, 50 gramų
- Kalakuto krūtinėlė, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kalakutieną supjaustyti gabaliukais, ištrinti paukštienos prieskoniais, ištrinti majonezu (arba galima atradau naują pamarinavimo būdą - pamarinuoti skystyje nuo savo marinuotų agurkų). Pamarinuoti kokias 5 valandas.
Tuo metu supjaustyti pomidorus, ridikėlius, salotas ir papriką. Tada pakepinti kalakutieną keptuvėje su trupučiu aliejaus, baigiant kepti kalakutienai, suberti saulėgrąžas ir šiek tiek pakepinti. Iškepus kalakutienos gabalėlius galima supjaustyti dar smulkiau ir su saulėgrąžom suberti ant supjaustytų daržovių.
Galima apšlakstyti pusės citrinos sultimis (arba aliejumi). Labai skanu tiek karštos, tiek šaltos salotos. Skanaus!
» Rašyti komentarą