Karšto šokolado desertas apelsino krepšelyje

Karšto šokolado desertas apelsino krepšelyje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, 4 vienetai
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Migdolai, malti, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2
  • Apelsinų sultys, 7 valgomieji šaukštai
  • Šokoladas, juodasis, 200 gramų
  • Brendis, 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Apelsinus perpjauti per pusę, išspausti sultis ir tada išskobti vidų, kad liktų tik apelsino žievelės krepšeliai.
Ant karštos vandens vonelės arba mikrobangėje ištirpinti šokoladą su sviestu ir šiek tiek atvėsinti.
Tada šokoladinę masę sumaišyti su kiaušiniais, cukrumi, migdolais, sultimis ir brendžiu arba apelsininiu likeriu.
Šia mase užpildyti apelsinų krepšelius.
Kepti krepšelius 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12-15 min.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Renata K.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Andėja
2014-07-14 17:52
neatrodo labai jau apetitiškai