Karšti grybų kukuliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Kvietiniai miltai, padažui, 4 valgomieji šaukštai
- Baravykai, džiovinti, 100 gramų
- Druska
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, padažui, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Grietinė, padažui, 1 valgomasis šaukštas
- Sultinys, grybų, 2.5 stiklinės
- Grybai, padažui, 2.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Išvirti baravykai sumalami ir išsukami su sviestu. Maišant sudedama kiaušinio trynys, miltai, grietinė, išplaktas kiaušinio baltymas, pasūdoma.
Paruošta masė šaukšteliu leidžiama į pasūdytą verdantį vandenį. Kai iškyla kukuliai, kiaurasamčiu išgriebiami, sudedami į gilų pusdubenį ir užpilami padažu.
Padažui:
Miltai kepinami, kol pagels, o ataušę sumaišomi su puse stiklinės šalto grybų sultinio. Likęs grybų sultinys užvirinamas ir plona srovele maišant pilamas į masę.
Ji užvirinama.
Į sutirštėjusi padažą supilama ištirpintas sviestas, grietinė.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-07-12 11:49
o kelios porcijos iseina? is tiek produktu????
asiduodu: 



2013-09-05 07:53