Karšti grybų kukuliai

Karšti grybų kukuliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Kvietiniai miltai, padažui, 4 valgomieji šaukštai
  • Baravykai, džiovinti, 100 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, padažui, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinė, 0.5 stiklinės
  • Grietinė, padažui, 1 valgomasis šaukštas
  • Sultinys, grybų, 2.5 stiklinės
  • Grybai, padažui, 2.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Išvirti baravykai sumalami ir išsukami su sviestu. Maišant sudedama kiaušinio trynys, miltai, grietinė, išplaktas kiaušinio baltymas, pasūdoma.

Paruošta masė šaukšteliu leidžiama į pasūdytą verdantį vandenį. Kai iškyla kukuliai, kiaurasamčiu išgriebiami, sudedami į gilų pusdubenį ir užpilami padažu.

Padažui:

Miltai kepinami, kol pagels, o ataušę sumaišomi su puse stiklinės šalto grybų sultinio. Likęs grybų sultinys užvirinamas ir plona srovele maišant pilamas į masę.

Ji užvirinama.

Į sutirštėjusi padažą supilama ištirpintas sviestas, grietinė.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
tai
2013-09-05 07:53
grybai 2,5 stiklines,kas tai4AE
chašmat ;]
2010-07-12 11:49
o kelios porcijos iseina? is tiek produktu???? asiduodu: