Karštas sumuštinis su pievagrybiais ir sūriu

Karštas sumuštinis su pievagrybiais ir sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Duona, 10 riekių
  • Sūris, fermentinis, 200 gramų
  • Pievagrybiai, 200 gramų
  • Dešra, 100 gramų
  • Rauginti agurkai, 50 gramų
  • Pomidorai, 50 gramų
  • Svogūnai, 50 gramų
  • Pomidorų padažas
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite svogūnus, su šlakeliu aliejaus dėkite juos kepti į keptuvę. Apkepinę šalia suberkite pasmulkintus pievagrybius, raugintus agurkus bei pomidorus. Pakepinkite keletą minučių.

  2. Ant duonos dėkite po dešros gabaliuką, keletą šaukštų pakepintų pievagrybių su daržovėmis, uždėkite po šaukštelį pomidorų padažo ir gausiai užbarstykite tarkuotu sūriu.
    Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą