Karštas sumuštinis „Po Velykų“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, kietai virti, 2 vienetai
- Forminė duona, riekės, 10 vienetų
- Majonezas, su krapais, 2 valgomieji šaukštai
- Sūris, 100 gramų
- Druska
- Sviestas, 80 gramų
Gaminimo instrukcija:
Virti kiaušiniai bei svogūno galvutė supjaustomi smulkiais kubeliais ir sumaišomi su tarkuotu fermentiniu sūriu bei majonezu.
Įdaras pasūdomas ar pabarstomas kitais mėgstamais prieskoniais.
Forminės duonos riekelės aptepamos sviestu.
Suformuoti sumuštiniai (duonos riekė – įdaras – duonos riekė) keliauja į sumuštininę ir lengvai apskrudinami.
Svečių šiuo patiekalu gal ir nenustebinsit, bet turėsit +1 variantą kaip suvartoti po Velykų nesuvalgytus margučius.
Su praėjusiomis Šventėmis ir skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-10-27 18:02
ATRODO SKANIAI AŠ TOKIUS DARAU TIK DARIMAS TOKS : BATONAS TOMATAS DESRA SURIS








2010-08-10 12:04


2010-07-06 15:32
Saulytei biski stogas nuvaziavo
pati likucius valgo, ir kitu dar kvailu klausimu klausineja, neisiskaicius i recepta 


2010-07-06 15:10
ce reike is maisto likuciu daryt? 

2012-07-14 19:50