Karštas sumuštinis „Po Velykų“

Karštas sumuštinis „Po Velykų“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, kietai virti, 2 vienetai
  • Forminė duona, riekės, 10 vienetų
  • Majonezas, su krapais, 2 valgomieji šaukštai
  • Sūris, 100 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 80 gramų
Gaminimo instrukcija:

Virti kiaušiniai bei svogūno galvutė supjaustomi smulkiais kubeliais ir sumaišomi su tarkuotu fermentiniu sūriu bei majonezu.
Įdaras pasūdomas ar pabarstomas kitais mėgstamais prieskoniais.
Forminės duonos riekelės aptepamos sviestu.
Suformuoti sumuštiniai (duonos riekė – įdaras – duonos riekė) keliauja į sumuštininę ir lengvai apskrudinami.
Svečių šiuo patiekalu gal ir nenustebinsit, bet turėsit +1 variantą kaip suvartoti po Velykų nesuvalgytus margučius.
Su praėjusiomis Šventėmis ir skanaus!

Receptą atsiuntė: Giedrius
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vlada
2012-07-14 19:50
Dažnai pati pasidarau. Žiauriai skanūs . Ir jei dar sviesto ant duonos patepi biški daugiau duona žymiai skanesnė pasidaro . Tikrai pabandykit, aš tai šveičiu kaip užsukta oku2: . Niam niam.
❥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷElijaaƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ❥
2011-10-27 18:02
ATRODO SKANIAI AŠ TOKIUS DARAU TIK DARIMAS TOKS : BATONAS TOMATAS DESRA SURIS
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷModestulisƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
2010-08-10 12:04
Birute
2010-07-06 15:32
Saulytei biski stogas nuvaziavo pati likucius valgo, ir kitu dar kvailu klausimu klausineja, neisiskaicius i recepta
saulyt*
2010-07-06 15:10
ce reike is maisto likuciu daryt?