Karštas aštrus užkandis iš pupelių

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Jautiena, malta, 1 kilogramas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Česnakai, 5 skiltelės
- Sultinys, jautienos, 1 stiklinė
- Pipirai, čili, malti, 0.3 stiklinės
- Kmynai, 1 valgomasis šaukštas
- Kakava, milteliai, 1 valgomasis šaukštas
- Pomidorai, savo sultyse, 400 gramų
- Pupelės, konservuoti, 900 gramų
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Actas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Įkaitinkite gilią keptuvę ant vidutinės ugnies. Jautienos faršą apkepti 5 minutes. Pridėti pjaustytų svogūnų, gerai išmaišykite ir kepkite 3 -5 minutes. Tada pridėti pjaustytų česnakų ir kepti dar 1 - 2 minutes.
Supilkite sultinį. Tada pridėkite čili pipirų, kmynų, kakavos ir pomidorus. Šiek tiek sumažinti ugnį, uždenkite ir troškinkite 10 minučių.
Pridėti pupelių, acto ir druskos bei gerai išmaišykite. Neuždarius dangčio, virkite 10 minučių.
Tiekti su grietine bei duona.
» Rašyti komentarą