Karpis spanguolių padaže

Karpis spanguolių padaže
Virtas karpis spanguolių padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Karpis, 1 gabalas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Porai
  • Pievagrybiai, 5 vienetai
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Petražolės, 1 gūželė
  • Citrinpipiriai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Prieskoniai, žuvies, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, 50 gramų
  • Miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Spanguolės, džiovintos, 1 saujelė
  • Obuolių actas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sultinys, žuvies, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Karpį išdarinėti,supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, sudėti į puodą.
    Dėti pievagrybius,morką, svogūną, porą, petražoles, prieskonius, sutarkuoti puse citrinos žievelės. Verdame i 10 minučių .

  2. Padažo gaminimas. Į įkaitintą keptuvę sudėti sviestą, dėti šaukštą miltų ,citrinos sulčių (iš likusios pusės citrinos), pilti obuolių acto, dėti šaukštelį cukraus, sudėti spanguoles, įpilti žuvies sultinio ir šiek tiek patroškinti.

  3. Nukošti karpį, sudėti į lėkštes, užpilti padažu, skanauti su mėgiamu garnyru (ryžiais,bulvėmis ar duona).

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Erikas
» Rašyti komentarą