Karpis nenuskaidrintuose drebučiuose

Karpis nenuskaidrintuose drebučiuose
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Laurų lapai, lapelis, 1 vienetas
  • Petražolės
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Karpis, 1 kilogramas
  • Obuolių sultys, 0.5 litro
  • Vanduo, 0.5 litro
  • Druska
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Želatina, 20 gramų
Gaminimo instrukcija:

Nulupta žuvis supjaustoma 4 cm pločio gabalais ir pasūdoma.

Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, suberiami miltai, atskiedžiama vandeniu bei sultimis, sudedami prieskoniai, užvirinama. Į verdantį sultinį sudedama žuvis ir pavirinama ant silpnos ugnies 30 min., vėliau atšaldoma sultinyje ir gražiai perdedama į gilų pusdubenį.

Sultinys nupilamas, pavirinamas, supylus aliejų ir ištirpintą želatiną, dar pakaitinamas ir užpilamas ant karpio.

Kai drebučiai sustingsta, žuvis apibarstoma supjaustytais petražolių lapeliais.

» Rašyti komentarą