Karpis, marinuotas česnake

Karpis, marinuotas česnake
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Karpis, 1 vienetas
  • Česnakai, 4 galvos
  • Druska, 4 žiupsneliai
Antras sluoksnis:
  • Miltai, (apvoliojimui), 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Gyvą karpį išdoroti, nuvalyti, išplauti, nuskusti žvynus.

  2. Tuomet, priklausomai nuo turimo karpio svorio, imam česnaką. Mano karpis buvo 8 kg, tadi man prireikė 4 didelių česnako galvų.
    Česnaką susmulkinam. Žuvį supjaustome gabaliukais, maždaug 1 - 1,5 cm storio. Įtriname žuvį česnaku (negailėdami). Įtrintą česnaku žuvį paliekame šiltai (ant virtuvės stalo) ne ilgiau 2 val.

  3. Tuomet sumaišome miltus su druska ir šioje masėje apvoliojame žuvies gabaliukus.

  4. Kepame įprastai, gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.

    Užtikrinu, jog skonis pasakiškas ir jokio dumblių kvapo.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 14
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą