Karpis, marinuotas česnake

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Karpis, 1 vienetas
- Česnakai, 4 galvos
- Druska, 4 žiupsneliai
- Miltai, (apvoliojimui), 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 14
Gyvą karpį išdoroti, nuvalyti, išplauti, nuskusti žvynus.
Tuomet, priklausomai nuo turimo karpio svorio, imam česnaką. Mano karpis buvo 8 kg, tadi man prireikė 4 didelių česnako galvų.
Česnaką susmulkinam. Žuvį supjaustome gabaliukais, maždaug 1 - 1,5 cm storio. Įtriname žuvį česnaku (negailėdami). Įtrintą česnaku žuvį paliekame šiltai (ant virtuvės stalo) ne ilgiau 2 val.Tuomet sumaišome miltus su druska ir šioje masėje apvoliojame žuvies gabaliukus.
Kepame įprastai, gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.
Užtikrinu, jog skonis pasakiškas ir jokio dumblių kvapo.
Skanaus.
» Rašyti komentarą