Karpis, keptas orkaitėje

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Juodieji pipirai, malti
- Karpis, 1 kilogramas
- Druska
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Išvalyta supjaustyta žuvis, išėmus kaulus, pabarstoma pipirais, apšlakstoma citrinos sultimis ir 30 min. palaikoma šaltai.
Vėliau pasūdoma ir kepama riebalais išteptoje skardoje apie 30-40 min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Tiekiama apšlakstyta grietine.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-12-22 12:11
Labai nemandagus komentatoriai cia susirinke... kulturinis isprusimas zudo... Labai aciu Jurgai uz receptuka, butinai pabandysiu. Vistik idomu, ar nuotrauka butent sito receptuko rezultatas...
2014-11-09 13:25
KLUR PIRKAI KARPĮ 1 KG.
2013-04-27 14:58
Visgi: pusė stiklinės aliejaus, tai labai daug, skardos ištepimui pakanka ir šaukšto - kito. Tikrai neaišku.
2012-11-07 19:33
Juk parašyta - kepama RIEBALAIS išteptoje skardoje. Ar nežinojote, kad aliejus yra riebalai? Nu tai sveikinus sužinojus
Mandrumas neišpasakytas poničkos, ir dar piktinasi savo kvailumu 


2020-11-28 11:21