Karpačio (carpaccio)

Karpačio (carpaccio)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Jautiena, 200 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Carpaccio arba karpačio yra gaminamas iš jautienos išpjovos. Mėsa užšaldoma kelioms valandoms, tuomet supjaustoma labai plonais griežinėliais, kurie išdėliojami lėkštėje. Pabarstoma druska ir juodaisiais pipirais bei apšlakstoma citrinos sultimis. Šis patiekalas valgomas žalias, kepti ar kitaip termiškai apdoroti negalima.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Agana
2015-06-23 18:08
Mmm zalia mesyte salmonella, toxoplamosis mmmmm niam niam
Mari
2011-06-04 07:37
Super skanumelis niam niam... Bet koks skanumelis lasisos karpacio burokeliu padaze...Va cia tai liezuvi gali praryt Klaipedoj "Navalyje" ragavau pirma karta, negaliu praeit... oku:
Gerda
2011-06-02 23:02
Labai skanu. Panasu i jautienos basturma tik nedziovinta. Man labai patinka ir zalia mesa ir zalia zuvis, nes termiskai naepdoroti jie issaugo tikraji savo skoni. Tikrai labai skanu, kas nebande, butinai paragaukite, o gal patiks. oku2:
niam
2011-03-19 13:50
nors atrodo ir baisu, tačiau labai skanu. nors nuo šio patiekalo nepavalgysi, tai tiks užkandis. tikrai skanu
skanu
2011-01-20 21:00
labai skanu... taip pat skanu ir žuvies carpaccio... niam niam...