Kari viščiukas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Česnakai, skiltelės, 3 vienetai
- Imbieras, geltonasis, milteliai, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, pjaustyti, 3 valgomieji šaukštai
- Vištiena, jauna, 1 vienetas
- Pomidorų padažas, nebūtinai, 1 valgomasis šaukštas
- Vanduo
- Druska
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Čili, žalias, šviežias, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Svogūnas ir česnakas apkepinami, po 2—3 min. įberiama šaukštas imbiero miltelių ir, sumažinus ugnį, viskas 3—4 min. patroškinama.
Paruoštas, supjaustytas porcijomis viščiukas sudedamas į keptuvą, gerai sumaišomas su prieskoniais, sudedamas smulkintas žalias čili pipiras ir uždengtame inde ant nedidelės ugnies ištroškinamas.
Jei skysčio mažai, galima įpilti vandens arba mėsos sultinio, kad padažas būtų apytirštis.
Norint galima į jį įdėti pomidorų padažo.
Troškinys pagardinamas druska ir citrinos sultimis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-12-28 21:54
ne nebusiu, bet turiu pazystamu 

2011-12-17 09:54
is kur tiek dauk zinai aiste gal pati is indijos pandzebe busi 

2010-12-29 23:08
beje pasakiskai skaniai, taip troskinta aviena 

2010-12-29 23:05
siaip man rodos sis patiekalas turetu vadintis ne keri o kari, o jis reiskia astruma. nes indai valgo beprotiskai astru maista. ir siam receptui truksta zalio cili pipiro(sviezio), nes jei bus neastru, tai nebus jokio skonio



2021-08-16 21:55