Karamelizuotų svogūnų pyragėliai su džiovintais baravykais


- Svogūnai, 2 vienetai
- Džiovinti baravykai, 70 gramų
- Vyno actas, raudonojo vyno, 2 valgomieji šaukštai
- Rudasis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Miltai, 170 gramų
- Kietasis sūris, 50 gramų
- Sviestas, šalto, 100 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, aptepimui
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
Tešlai miltus sumaišyti su druska, sudėti pjaustytą šaltą sviestą ir viską gerai tarp pirštų ištrinti, kol gausis trupiniai. Tuomet suberti tarkuotą sūrį ir įmušti 1 kiaušinį. Išminkyti tešlą, suvynioti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldytuvą bent porai valandų arba nakčiai. Tada iškočioti ir sudėti į formeles.
Įdarui svogūnus supjaustyti pusžiedžiais ir kepti ant silpnos ugnies kol suminkštės ir pradės keisti spalvą. Tuomet įberti rudojo cukraus, palaukti kol jis pradės karamelizuotis, įpilti raudonojo vyno acto, šiek tiek viską patroškinti. Kol kepa svogūnai, džiovintus baravykus užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti, kad sumikštėtų. Tuomet susmulkinti ir sudėti į svogūnų masę. Viską pagardinti druska ir pipirais.
Šaukštu pripildyti formeles svogūnų mase ir ant jų užpilti po vieną šaukštą kiaušinio plakinio. Kepti 190 C laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.