Karamelizuota kiauliena

Karamelizuota kiauliena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, lazdelė, 1 vienetas
  • Cukrus, rudasis, 1 stiklinė
  • Česnakai, 5
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kalendra, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Paprika, raudonos, 2 vienetai
  • Petražolės
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Sojos padažas, 1 stiklinė
  • Kiaulienos nugarinė, 1 kilogramas
  • Druska
  • Aliejus, žemės riešutų
  • Sultinys, daržovių, 1.5 litro
Gaminimo instrukcija:

Supilame į puodą sultinį, sojos padažą, įdedame cinamono lazdelę, druskos bei pipirų ir šiame mišinyje apverdame kiaulieną, kol ji suminkštėja.
Apvirtą kiaulieną supjaustome didesniais kubeliais.
Įkaitiname keptuvėje žemės riešutų aliejų, sudedame kiaulienos gabaliukus ir pakepiname apie 5 min.
Tuomet supilame dalį skysčio, kuriame virė kiauliena, sudedame susmulkintą svogūną, papriką, išspaustą česnaką, cukrų bei dar pagardiname prieskoniais ir troškiname apie 15 min.
Baigiant troškinti apibarstome kalendra.
Patiekiame karštą, apibarstytą petražolėmis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Rūta
» Rašyti komentarą