Karališkai karališkos krevetės

Karališkai karališkos krevetės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Česnakai, 4
  • Medus, 1 valgomasis šaukštas
  • Alyvuogių aliejus
  • Krevetės su kevalu, 0.5 kilogramo
  • Druska
  • Sviestas, 50 gramų
  • Prieskoniai, Viduržemio jūros
Gaminimo instrukcija:

Nuplauti krevetes, sudėti į indą ir apšlakstyti išspaustos citrinos sulčių. Smulkintą česnaką taip pat suberti ant krevečių. Pabarstyti šiek tiek druskos. Viską gerai išmaišyti ir palikti marinuotis keletą valandų - jei lukštentos krevetės, jeigu su kiautais - marinuoti ilgiau, arba pamarinuoti iš vakaro ir palikti per naktį.
Įkaitinti keptuvę, įpilti alyvuogių aliejaus ir ištirpinti kartu sviestą. Sudėti krevetes (su susidariusiu krevečių skysčiu) į keptuvę. Pakepti 2-3 min, tuomet įdėti šaukštą medaus, viduržemio jūros prieskonių, dar pakepti apie 8 min. Ir skanaus!

Receptą atsiuntė: Deimantė
» Rašyti komentarą