Karališkai karališkos krevetės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Česnakai, 4
- Medus, 1 valgomasis šaukštas
- Alyvuogių aliejus
- Krevetės su kevalu, 0.5 kilogramo
- Druska
- Sviestas, 50 gramų
- Prieskoniai, Viduržemio jūros
Gaminimo instrukcija:
Nuplauti krevetes, sudėti į indą ir apšlakstyti išspaustos citrinos sulčių. Smulkintą česnaką taip pat suberti ant krevečių. Pabarstyti šiek tiek druskos. Viską gerai išmaišyti ir palikti marinuotis keletą valandų - jei lukštentos krevetės, jeigu su kiautais - marinuoti ilgiau, arba pamarinuoti iš vakaro ir palikti per naktį.
Įkaitinti keptuvę, įpilti alyvuogių aliejaus ir ištirpinti kartu sviestą. Sudėti krevetes (su susidariusiu krevečių skysčiu) į keptuvę. Pakepti 2-3 min, tuomet įdėti šaukštą medaus, viduržemio jūros prieskonių, dar pakepti apie 8 min. Ir skanaus!
» Rašyti komentarą