Karališka lydekaitė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Morkos, 2 vienetai
- Paprika, 1 vienetas
- Petražolės, 1 sauja
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vyšnios
- Lydeka, 1 vienetas
- Batonas, riekelės, 2 vienetai
- Druska
- Prieskoniai, Žuvies
Gaminimo instrukcija:
Nulupame lydekos skūrą, mėsą sumalame, taip pat sumalme batono riekeles, svogūną, morką išvirtą, papriką sumalame, supjaustome petražolės lapelius smulkiai, įdedame prieskonių, druskos. Viską gerai išmaišome.
Tada paimame skūrą su galva ir tą skūrą prikemšame to įdaro.Užsiuvame.Ir pašauname į orkaitę maždaug valandai. Kepant, kad nesausėtų ir kuo mažiau suplyštų nu lydekos nutekėjusiomis sultimis aplaistyti.Išėmus iš orkaitės papuošiau lydekos nugarą vyšnių uogomis,o ant galvos uždėjau karūną iš citrinos. Aplinkui apdėjau taip pat iš sodo pririnktų petražolių ir krapų šviežių. Skonis buvo nepakartojamas, o ir išvaizda svecius sužavėjo.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-20 13:35
As farsiruota Lydeka aptepu majonezu, kad odele kepant neplysinetu. kartais net nesiuvu pilvo, tik graziai uzlankstau. skanaus 

2010-12-20 18:33