"Karališka" kiaušinienė su pomidorais vasaros pusryčiams

...skanaus...
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Lašiniai, sūdyti arba rūkyta šoninė, 50 gramų
- Pomidorai, (didelis), 1 vienetas
- Krapai
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Sūdytus lašinukus arba rūkytą šonine pjaustyti smulkiai kaip spirgams,pakepinti.
Pomidorą didelį ar 2 mažus pjaustyti stambiais griežinėliais.Jais apkloti spirgučius paliekant viduriuką neuždengtą ir lengvai pakepinti,praktiškai pašildyti.Kepinant ilgiau jie išskysta ir ne taip skanu.
Ant visos masės išleisti 2 ar 3 kiaušinius(priklausomai kiek bus valgytojų).
Druskos ir pipirų neberti.Barstyti tik žalumynais - smulkintais krapais ir petražolėmis.Duona neužkąsti(aišku nedraudžiama).Valgant turi jaustis naturalus produktų skonis,todėl ji ir vadinama karališkoji.Tikėkite,ji kvepia nerealiai.Tinka su puodeliu kavos ar arbatos ryte.
» Rašyti komentarą