Karaimų kibinai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 1 kilogramas
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Grietinė, 250 gramų
- Sviestas, 300 gramų
- Druska
- Pipirai
- Vištiena, 500 gramų
- Kiauliena, 500 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 30
Miltus sutriname su sviestu, kad nebūtų gumuliukų. Tada padarome duobutę ir įmušame kiaušinius bei įdedam grietinės. Išminkom tešlą.
Tešla pastatykite į šaldytuvą nors 30 minučių.
Vištieną ir kiaulieną ir svogūnus supjaustome kubeliais bei pagardiname viską pipirai, druska ir trupučiu aliejaus.
Atplėšiame tešlos gabalą ir padarome dešra,padaliname į vienodus gabaliukus ir taip visa tešla.
Tada iškočiojame apvalu blyną ir į vidurį dedame įdaro bei sukame kibinus (kraštas arčiau savęs turi būti truputį žemiau).
Dedame kibinus ant skardos (skarda turi būti išklota kepimo popieriumi). Aptepame kibinus kiaušinių plakiniu ir kepame 180°C temp. orkaitėje 20-30 min.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-02-07 23:30
Labai skaniai atrodo. Bandysiu kepti. 20- 30 kepimo laikas. O ar iškepa per tiek laiko kiaulienos įdaras? O jei deti aviena ar kepimo laikas nepailgeja?
2014-12-13 15:53
Pone Beata džiaugiosi kad patiko 

2014-12-13 15:52
Atsiprašau ne iš sluoksniotos tešlos (apsirikau skaitydamas) bet sakau niekada nekas kibinus nedaro su mielinė tešla,gal tik turit savo nosava recepta kur gaminate su mielinė tešla
PAGARBIAI

2014-12-13 15:50
,,Kis'
#039; Atsiprašau kad ilgai neatrašiau nes išvikęs buvau,mėsa žalia,Pone Oksanas Kas kibinus daro iš sluoksniotos tešlos.Tai kiauliena nenaudojama o Karaimai naudoja Aviena 


2015-02-08 18:53