Kantonietiški ryžiai ir krevetės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Imbieras, tarkuotas, 1 arbatinis šaukštelis
- Kalendra
- Paprika, raudonoji, 1 vienetas
- Ryžiai, 1 stiklinė
- Salierai, stiebai, 1 vienetas
- Sojos padažas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vanduo, 2 stiklinės
- Krevetės be kevalo, 10 vienetų
- Anakardžių riešutai, kapoti
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Padažas, Pad Thai, 1 valgomasis šaukštas
- Padažas, ryžių kantonietiškas, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnų laiškai, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Ryžius išvirkite 2 stiklinėse pasūdyto vandens ir nusunkite.
Pakepinti keptuvėje su aliejumi susmulkintą česnaką, imbierą, svogūnų laiškus, salierą ir raudonąją papriką.
Sudėkite krevetes ir kepkite, kol jos taps rausvos.
Sudėkite išvirtus ryžius bei padažus ir patroškinkite.
Paskaninkite smulkinta kalendra ir anakardžių riešutais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą