Kanelbular bandelės su cinamonu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 150 gramų
- Kvietiniai miltai, 7 stiklinės
- Pienas, 2.5 stiklinės
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Sviestas, arba margarinas, 150 gramų
- Mielės, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Įdarui:
100 g skysto margarino
cinamono
1 kiaušinis
Ištirpinti sviestą ir įpilti į šiltą pieną (37 laipsnių), ištirpinti mieles cukruje, supilti jas į pieną su druska, supilti visus miltus po truputį ir išminkyti kol nelips tešla. Palaukti 40 min., kol tešla iškils (laikyti šiltai). Padalinti tešlą į dvi dalis, padaryti 1 cm storio blynus, patepti margarinu (jis turi būti sumaišytas su cinamonu) tada tuos blynus susukti (kaip vyniotinį), supjaustyti griežinėliais ir vėl palaikyti 30 min šiltai. Tada aptepti kiaušiniu, pabarstyti ant viršaus cukraus grūdeliais ir kepti 5 min. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-10-13 21:53
o čia "
usukti kaip vyniotiniai" ir papjaustyti 


2009-10-13 13:53
Nuotrauka nevisai atitinka recepto aprašymą. Tešlą susukti į vyniotinį ir saupjaustyti griežinėliais reikia. O čia kas? 

2009-10-13 11:14
ir man gavosi
, skanūs 


2009-10-08 17:19
geras, visai gerai gavosi
oku: 


2009-10-25 14:45